SUSHI PANDA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 830 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Panda. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 21:39 Geen heerlijk gegeten
22 jan 2023 om 21:59 Heel erg lekker!
22 jan 2023 om 11:30 Heel lekkere sushi - al vaker besteld maar jammer dat je zo weinig gember erbij krijgt bij de hoeveelheid sushi die wij bestellen :/
21 jan 2023 om 19:06 Waren een biertje vergeten te leveren, kwamen later deze alsnog brengen met xtra sushi, heeft voortreffelijk gesmaakt allemaal
14 jan 2023 om 20:08 Heerlijk gegeten! De Wakame vond ik wat minder dit keer, beetje taai. Maar sushi en yakitori waren heerlijk, net als de misosoep. Wij bestellen sinds een jaar alleen nog maar bij sushi panda
14 jan 2023 om 19:39 Heerlijk gegeten. Snelle bezorging
7 jan 2023 om 7:40 Echt super lekker, zoals elke keer! Is mijn favoriete sushi “in town “!
5 jan 2023 om 14:07 Snelle bezorging. Heerlijke sushi.
23 dec 2022 om 23:29 Wederom heerlijk! Rond 16.30 besteld voor 17.30 bezorging was ruim op tijd.
23 dec 2022 om 20:05 Bestel om half 5 voor 18u bezorging….wederom te laat….ruim een half uur. Irritant. Vond de Yakatori niet goed dit keer.
23 dec 2022 om 14:07 Sushi en gyozas waren heerlijk. Wel jammer dat ik eind van de middag al had besteld voor 19.30 en het alsnog meer dan een half uur te laat bezorg werd...
22 dec 2022 om 7:23 behoorlijk prijzig