SUSHI PANDA

SUSHI PANDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 396 beoordelingen
19 mrt 2020 om 13:34 Eten was zoals gewoonlijk erg lekker. Ik bestel hier vaker (gemiddeld 1-2x per week) en nog geen enkele keer teleurgesteld geweest over de kwaliteit van de sushi.
18 mrt 2020 om 21:24 Ondanks dat er een storing was bij thuisbezorgd.nl, is de bestelling na een telefoontje direct in orde gemaakt. Vriendelijk te woord gestaan en de sushi was ècht heerlijk, bedankt!
19 feb 2020 om 13:28 Doordeweeks een super korte bezorgtijd. Omdat ik onderweg naar huis de bestelling plaatste moest ik 2x inloggen op de Thuisbezorgd App. Dat was vervelend. Sushi was lekker, sashimi was nog een beetje koud van binnen.
16 feb 2020 om 12:29 As everyone of the other reviewers have said. Sushi was great but it took 2.5 hours to get it. It was Valentine' Day so I will give them a pass. I will order from them again and post an appropriate review.
15 feb 2020 om 15:54 Het eten zou er in 35 min zijn. Uiteindelijk was dat niet het geval en kregen we pas 2 uur later ons eten
14 feb 2020 om 21:30 It’s has been more than 2.5 hours since my order was placed .
14 feb 2020 om 21:17 Na 1,5 gebeld, de bezorger zou onderweg zijn. Daarna bleek na 2 uur dat de bestelling nog niet eens was gemaakt. Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd. Benieuwd hoe lang het duurt voordat we ons geld terugkrijgen....
14 feb 2020 om 20:37 Ik had iets besteld en het duurde meer dan een uur om te komen. Natuurlijk is het eten heel erg lekker maar het zou fijn zijn als het wat sneller kan komen.
6 feb 2020 om 20:25 Prima sushi, vers en lekker. De stukken soms iets te groot om in één hap te eten maar dat is het enige.
25 jan 2020 om 9:43 Het eten werd ruim een uur later bezorgd dan was afgesproken! Gezien de andere recensies is dit meer regel dan uitzondering. Bestel dus ruim op tijd als je bij dit bedrijf je eten besteld.
24 jan 2020 om 21:54 Bezorgtijd bijna 2 uur... Eten is erg lekker, maar toch denk ik niet dat we hier snel nog eens bestellen...
24 jan 2020 om 20:15 Bezorgen duurde slechts 1 uur en 25 min. Eten is goed